Forum BRYKIECIARKI Strona Główna BRYKIECIARKI
Maszyny i urządzenia do produkcji brykietów
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pizzerie

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum BRYKIECIARKI Strona Główna -> Spalanie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kolnierz31




Dołączył: 12 Kwi 2010
Posty: 7
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 13:24, 12 Kwi 2010    Temat postu: Pizzerie

Witam
Mieszkam we Wloszech i mam znajomych,ktorzy sa wlascicielami sieci pizzerii.Pytali mnie ostatnio o jakosc brykietu w Polsce i postanowilem zadac Wam pytanie;jaki rodzaj brykietu najlepiej nadaje sie do spalania w standardowych piecach do pizz i moze ktos poleci mi firmy produkujac taki brykiet.Z gory dziekuje i pozdrawiam.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum BRYKIECIARKI Strona Główna -> Spalanie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin